Showroom

Kom langs in onze showroom (open op afspraak)

Kom je snel langs?

Bezoek onze showroom in Ankeveen:

Bij Kozijn Specialisten begrijpen we dat het kiezen van de juiste producten voor uw huis een belangrijke beslissing is. Daarom nodigen we u uit om onze prachtige showroom van 100 m² in Ankeveen te bezoeken, gelegen aan de Trapgans 3c. Hier kunt u op afspraak onze uitgebreide collectie aan hoogwaardige kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, zonwering, raamdecoratie en meer ontdekken.

Ervaar de kwaliteit en vakmanschap van dichtbij

Onze showroom biedt u de unieke gelegenheid om de kwaliteit en het vakmanschap van onze producten in levende lijve te ervaren. U kunt de verschillende materialen aanraken, de mechanismen uitproberen en zien hoe onze oplossingen er in het echt uitzien. Dit helpt u om een weloverwogen beslissing te nemen die perfect past bij uw wensen en behoeften.

Wat u in onze showroom kunt verwachten

  • Kunststof kozijnen: Bekijk onze uitgebreide collectie kunststof kozijnen en ontdek de voordelen van duurzame, onderhoudsarme en energie-efficiënte oplossingen. Onze kozijnen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren, zodat u altijd iets vindt dat bij uw huis past.
  • Deuren en schuifpuien: Ervaar het gemak en de schoonheid van onze kunststof en aluminium deuren en schuifpuien. Probeer de soepele werking en ontdek de talloze ontwerpmogelijkheden die uw woonruimte zowel functioneel als stijlvol maken.
  • InBlindz en KEJE zonwering en raamdecoratie: Ontdek de innovatieve zonwering van InBlindz, geïntegreerd in HR++ glas, en de stijlvolle raamdecoratie van KEJE. Bekijk de verschillende ontwerpen, kleuren en bedieningsmogelijkheden om de perfecte oplossing voor uw ramen te vinden.
  • Deur- en raamhorren: Probeer onze deur- en raamhorren die zorgen voor optimale ventilatie en bescherming tegen insecten. Zie hoe eenvoudig ze te installeren en te gebruiken zijn, en ontdek hoe ze uw wooncomfort kunnen verbeteren.
  • Maatwerk vensterbanken: Bekijk onze maatwerk vensterbanken, gemaakt van hoogwaardige materialen zoals hout, natuursteen, composiet en kunststof. Ontdek de veelzijdigheid in ontwerpen en hoe ze een perfecte afwerking bieden voor uw ramen.
  • Keralit gevelbekleding: Leer meer over onze duurzame en onderhoudsarme Keralit gevelbekleding. Zie hoe het uw woning kan verfraaien en beschermen, en ontdek de verschillende kleuren en texturen die beschikbaar zijn.
  • Subsidie advies: Wij helpen u graag met het aanvragen van de mogelijke subsidie’s op glas maar ook op de kozijnen. Benieuwd hoe het zit? maak dan snel een afspraak.

Persoonlijk advies op maat

Bij Kozijn Specialisten geloven we in een persoonlijke benadering. Tijdens uw bezoek aan onze showroom krijgt u de kans om met onze ervaren adviseurs te spreken. Zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden, u te helpen bij het maken van de juiste keuzes en u te voorzien van deskundig advies op maat, ook advies omtrent de nu lopende subsidies. We nemen de tijd om uw wensen en behoeften te begrijpen en samen de beste oplossingen te vinden voor uw huis.

Maak een afspraak

Onze showroom in Ankeveen is uitsluitend op afspraak geopend, zodat we u de persoonlijke aandacht en service kunnen bieden die u verdient. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en u te helpen bij het realiseren van uw droomhuis.

Adres van de showroom:
Trapgans 3C
1244 RL Ankeveen

035-7850208
info@kozijnspecialisten.nl

Bij Kozijn Specialisten zetten we ons in om u de beste producten en service te bieden. Bezoek onze showroom en ontdek hoe wij uw huis comfortabeler, energiezuiniger en stijlvoller kunnen maken. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in Ankeveen!

Plan direct een afspraak in

Plan naar eigen wens een afspraak in via het formulier hieronder.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.