Kozijn specialisten ankeveen

Dé specialist in kunststof en aluminium kozijnen

Over kozijn specialisten: Uw betrouwbare partner voor kwaliteit en service

Welkom bij Kozijn Specialisten! Ik ben Oetze van der Linden, oprichter van dit bedrijf, en ik ben trots op wat we doen. Bij Kozijn Specialisten streven we ernaar om onze klanten de beste kwaliteit en service te bieden in kunststof en aluminium kozijnen, deuren, en schuifpuien. En dat voor een concurrerende prijs. Wel zo eerlijk.

Onze filosofie: Kwaliteit en klanttevredenheid

Toen ik Kozijn Specialisten oprichtte, had ik één doel voor ogen: het leveren van hoogwaardige producten en diensten die onze klanten volledig tevreden stellen. Kwaliteit staat bij ons voorop in alles wat we doen. Van de materialen die we kiezen tot de vakmensen die de installaties uitvoeren, we zorgen ervoor dat elke stap in het proces voldoet aan de hoogste normen.

Complete ontzorging: Eén aanspreekpunt voor alles

Bij Kozijn Specialisten geloven we in het ontzorgen van onze klanten. Dit betekent dat we u begeleiden vanaf het eerste adviesgesprek tot en met de uiteindelijke installatie en nazorg. U heeft één vast aanspreekpunt die u door het hele proces heen helpt, zodat u altijd weet bij wie u terecht kunt met vragen of opmerkingen. Dit maakt het proces niet alleen eenvoudiger, maar ook veel aangenamer.

Netjes werken en duidelijke communicatie

We begrijpen dat werkzaamheden aan uw woning enige overlast kunnen veroorzaken. Daarom hechten wij veel waarde aan netheid en respect voor uw leefruimte. Ons team werkt zorgvuldig en laat de werkplek altijd netjes achter. Daarnaast geloven we in duidelijke en transparante communicatie. U wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang, zodat u precies weet wat er gebeurt en wanneer.

De beste kwaliteit kozijnen voor een goede prijs

Bij Kozijn Specialisten streven we ernaar om de beste kwaliteit te bieden, en dat tegen een concurrerende en in veel gevalen voor de beste prijs. Wij geloven dat investeren in kwaliteit op de lange termijn altijd de beste keuze is. Onze producten zijn duurzaam, betrouwbaar en esthetisch aantrekkelijk, wat betekent dat u jarenlang kunt genieten van de voordelen zonder zorgen over vervanging of reparaties.


Bij Kozijn Specialisten gaan we verder dan alleen het leveren van producten; we bieden oplossingen die uw huis verbeteren en uw leven gemakkelijker maken. Of u nu uw woning wilt upgraden met nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien, ons team staat klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij uw woning kunnen transformeren.

Met vriendelijke groet,
Oetze van der Linden
Oprichter van Kozijn Specialisten

Gratis offerte
Kozijn specialisten ankeveen

Het Kozijn Specialisten 8-stappenplan

Laat ons u begeleiden door ons 8-stappen plan en geniet van hoogwaardige kozijnen en uitstekende service. Ontdek het Compleet Kozijn 8 Stappen Plan en transformeer uw huis met de beste kozijnen die op de markt zijn.

Stap 1: Kennismaking en advies

Stap 1: Kennismaking en advies

We komen bij u thuis voor een kennismaking en analyse van uw wensen. Ons advies is volledig vrijblijvend en op maat gemaakt.

Stap 2: Persoonlijke offerte op maat

Stap 2: Persoonlijke offerte op maat

Op basis van uw wensen stellen we tot in detail een scherpe en eerlijke offerte op. Alles voor uw kozijnen project wordt duidelijk gespecificeerd.

Stap 3: Bezoek aan onze showroom

Stap 3: Bezoek aan onze showroom

Bezoek onze showroom om uw gekozen kozijnen te bekijken en vragen te stellen. We geven graag een rondleiding uitleg.

Stap 4: Planning en voorbereiding

Stap 4: Planning en voorbereiding

Na akkoord op de offerte plannen we samen de installatie van uw kozijnen. Alles wordt tot in detail voorbereid.

Stap 5: Demonteren & afvoeren

Stap 5: Demonteren & afvoeren

Op de afgesproken dag demonteren we professioneel uw oude kozijnen en voeren we alles milieuvriendelijk af.

Stap 6: Plaatsing en Afwerking

Stap 6: Plaatsing en Afwerking

Ons team plaatst uw kozijnen met precisie en zorgt voor een perfecte afwerking, inclusief accessoires zoals vensterbanken.

Stap 7: Controle en Oplevering

Stap 7: Controle en Oplevering

Na de vakkundige installatie controleren we grondig of alles naar wens is. Pas als u tevreden bent, leveren we het project op.

Stap 8: Nazorg en Garantie

Stap 8: Nazorg en Garantie

Ook na oplevering staan we voor u klaar met uitstekende nazorg en garantie, zodat u zorgeloos van uw kozijnen kunt genieten.

Bij Kozijn Specialisten is alles maatwerk

Welkom in de wereld van de kozijnen. In welke fase u ook zit bij het uitzoeken van de verduurzaming van uw woning wij kunnen u adviseren wat de beste opties zijn in uw huis. Bij ons geen 12 in een dozijn bij kozijn specialisten is alles maatwerk, niet alleen de kozijnen ook het advies. En er is meer mogelijk dan u denkt. Kijk ook eens in onze showroom.

Gratis offerte
Kunststof kozijnen kozijn specialisten