Vraag een offerte aan

Via dit formulier kunt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij doen ons best om een zo passend mogelijke offerte voor u op te stellen.

Heeft u nog vragen? Twijfel dan niet om contact met één van onze specialisten op te nemen. Hier vindt u onze contactgegevens.

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw telefoonnummer

Uw bericht

Waarom Kozijnspecialisten?

Totaalconcept

Naast ons assortiment kozijnen, schuifpuien en (garage)deuren, levert Kozijnspecialisten ook alle bijkomende accessoires als horren, rolgordijnen, vensterbanken, raamdorpelstenen en drempels voor uw woning of bedrijfspand.

Professioneel advies

Op onze website kunt u alvast een eerste indruk opdoen van hetgeen wij u bieden. Voor een persoonlijk advies en presentatie van ons ruime assortiment bij u thuis of op kantoor komen wij graag naar u toe. Ook ’s avonds of in het weekend. U bent uiteraard dagelijks van harte welkom in onze showroom.

Altijd de laagste prijs

Kozijnspecialisten bewijst dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Uiteraard kiest u dan voor de juiste prijs kwaliteit verhouding met ook nog eens 10 jaar fabrieksgarantie en de goede service van Kozijnspecialisten. Wij leveren maatwerk direct vanaf de fabriek zonder tussenkomst van derden.